Syng med

SYNG MED COPENHAGEN HOT NOTES


Vi er et ambitiøst kor bestående af voksne kvinder, der især synger rytmiske a cappella

versioner af populære amerikanske evergreens. For tiden synger vi sange skrevet af Abba, Beatles, Burt Bacharach, Niel Sedaka m.fl.


Vores nye dirigent Lisa Tjalve:Lisa Tjalve, født 1974, er diplom operasanger med udmærkelse fra Hochschule für Musik Köln og fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, hvor hun debuterede i 2003.


Som sanger har Lisa optrådt indenfor Gospel, jazz, musical, operette, opera, chansons, lieder, pop etc.


Med stor entusiasme, energi og autoritet dirigerer Lisa koret, så alle deltager med vågne sanser. Det er vigtigt, at der ikke blot synges, men at kor og dirigent sammen formidler teksten til publikum.Vil du synge med?                                         


Hvis du har lyst til at synge i et kor, hvor vi arbejder seriøst med barbershop og samtidig har det hyggeligt og sjovt sammen, så vil vi glæde os til at høre fra dig.


I Copenhagen Hot Notes bruger vi tid på at udvikle vores sangstemmer og lære den særlige barbarshop sangstil. Vi øver efter noder, men lærer tekst og noder udenad til koncerter. Vi står blandet i de forskellige stemme- grupper, så ud over at synge rent, skal vi også kunne holde vores egen stemme.


I Copenhagen Hot Notes elsker vi at synge, men vi prioriterer også korets sociale fælleskab højt.

.

Kom og mød os.

Du er velkommen til at kigge forbi Utterslev Skole, hvor vi øver torsdage i tidsrummet 19 - 22. Du kan deltage 3 prøvegange, før du beslutter om du har lyst til at melde dig ind.

Optagelse i koret vil altid bero på en prøve, hvor korleder og stemmeleder vurderer dit sangniveau.Kontakt vores formand for en nærmere aftale.Her er et par lydbidder af koret:


What a wonderful world


When I'm sixtyfour


We'll meet again